Muuranker Motor Art 5

Diposting pada

Uiteraard wél in combinatie met een vloeranker muuranker zodat je je motorfiets aardvast kunt zetten. Daarin zitten organisaties als anwb bovag verzekeraars politie en skg ikob.

Vector Compac Blok Art 4 Gekeurd Muuranker Vloeranker

Art 5 sloten nu bestellen en morgen al in huis.

Muuranker motor art 5. De beugel van het muuranker is van 14mm dik gehard staal en het formaat van het oog waar het kettingslot doorheen moet is 40×60 mm hxb. Deze certificatie wordt onafhankelijk afgegeven door stichting art. Muuranker voor de motor u verschaft zich met een muuranker een onwrikbaar object met ring waardoorheen meestal het kettingslot gaat waarmee de motor is gezekerd.

Hoe monteer je een muuranker vloeranker. Sloten met het art 5 keurmerk. De pro tect diamond is een art 5 gekeurd kettingslot voor dure motorfietsen.

Motorslot art slot art 4 slot art 5 muuranker art 4 kettingslot motor slot scooter slot axa art 3 slot vespa bekijk de meest recente resultaten voor gratis google play badge app store badge. Elke art 3 art 4 en art 5 kettingslot die wij leveren past in deze muurankers. De grondanker muuranker vloeranker is van gehard staal beveiligd tegen demontage en heeft meestal het veilige art keurmerk tot aan art 4.

Vinz everest muurankers zijn art 4 gekeurd en geschikt als motorslot scooterslot of brommerslot. Wij bieden twéé art4 gekeurde muurankers aan die ook als vloeranker gebruikt kunnen worden. Beide voldoen namelijk aan het art 4 sterren keurmerk en dat is het hoogst haalbare keurmerk voor muurankers.

Een voordeel van de art 4 muurankers is de zeer scherpe prijs zeker in vergelijking met andere. Ben je op zoek naar een muuranker of vloeranker voor je motor scooter of fiets. Je bent bij ons dan ook altijd op het goede adres voor aanschaffen van het beste slot in de categorie art 5 om je motor onderweg of bij huis te beveiligen.

Dit slot wordt ook vaak gekozen door mensen die hun motor of scooter tijdens het stallen écht goed willen beveiligen. Dat zijn zwaardere motorsloten. Meer keuzemogelijkheden heb je in principe niet nodig.

Een art 5 slot voor de motor kunt u hier vinden inclusief een toelichting op het hoe en waarom van dit art keurmerk. Een art 5 kettingslot kan namelijk prima gecombineerd worden met een muuranker die wij eveneens in het assortiment beschikbaar hebben.

Muuranker Van Pro Tect Met Art 4 Keurmerk Fietsslot Nl

Abus Muurankertype Wa 50 Fietsslot Nl

Pro Tect Grondanker Muuranker Slotenonline Nl

Vinz Everest Muuranker Art 4 Motorslot Youtube

Bol Com Maxx Locks Blackball Grondanker Muuranker Scooter Motor Boot

Sxp Muuranker Art 4

Muuranker Grondanker Art4 Sxp Scooter Motor Maxxsloten Nl

Muuranker Art 4 Van Sxp Op Fietsslot Nl Voor 44 95 Fietsslot Fietssloten

Axa Art 4 Vloer En Muuranker Kopen

Sxp Muuranker Art 4 Fietsslot Nl

Axa Defender Rl Frame Wheel Lock Wheel Lock Defender Bike Lock

Hklicfwqzgvmjm

Bol Com Vector Muuranker Art4

Bol Com Pro Tect Muuranker 76 Mm Zwart Art 4

Muuranker Van Axa Met Art 4 Keurmerk Oranje Slotenonline Nl

Pro Tect Muuranker Art 4 Kopen Maxxsloten Nl

Abus Muuranker Of Vloeranker Met Art 4 Keurmerk Fietsslot Nl

Vinz Everest Muuranker Art 4

Axa Muuranker Of Vloeranker Te Koop Art 4 Sterren Motorfietsbeveiliging

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.