Verschillende Lijsten Aan De Muur

Diposting pada

Verschillend qua kleur grootte en dikte van de lijst bijvoorbeeld. De opbergvakken kan je op verschillende aan de muur monteren.

Fotomuur In De Keuken Met Veel Verschillende Lijsten Die Zorgen Voor Een Speels En Gezellig Effect Pict Familiefoto Muren Fotogalerij Muren Muurontwerp

Maar één van de leukste en meest tijdloze vorm is een muur collage van lijsten.

Verschillende lijsten aan de muur. Wel blijft het belangrijk om te controleren of de fotolijst die jij op het oog hebt ook geschikt is voor jouw plannen. Als je een drukke uitstraling wilt dan kan je van alles en nog wat met elkaar. De meeste kunnen zowel neergezet worden als opgehangen.

Om die leukere items meer in de spotlight te zetten hang je die op ooghoogte aan de muur. In dit artikel laten we zien hoe je met sierlijsten een creatief idee voor op de muur maakt. Een populaire plak voor een muur collage van lijsten is de muur boven de bank.

Daar vanuit bepaal je de posities van de andere lijsten en items. Maar er zijn ook kant en klare transparante prints zoals deze floating leaves. Horizontaal naast elkaar op dezelfde hoogt op verschillende hoogtes of verticaal boven elkaar.

Bovenstaande tip kan je ook heel goed toepassen voor de lijsten die je gebruikt. Maar dit kunnen ook allemaal dezelfde lijsten zijn voor een rustiger effect. Dat is een simpele manier om de muur wat meer aan te kleden en het geeft een hele nonchalante gallery achtige sfeer aan je interieur.

Volg het stappenplan en ga ook aan de slag. Opbergvakken voor de muur zijn overal verkrijgbaar. De vraag is dus niet of je lijsten aan de muur moet ophangen maar op welke manier je dat doet.

Het klinkt eenvoudig maar als je het daadwerkelijk gaat doen sta je er wel even bij stil om na te denken op welke manier het mooist is om de lijsten op te hangen. Je kunt er juist ook voor kiezen om de lijsten achterwege te laten en de fotocollage op de muur met tape te bevestigen. Staande lijsten of lijsten die opgehangen kunnen worden.

Bedenk of je een muur wilt hebben die een drukke of een rustige uitstraling moet hebben. Grofweg zijn er twee soorten fotolijsten te onderscheiden. Ons advies is om meerdere lege fotolijsten met elkaar te combineren in verschillende hoogtes kleuren en of materialen zodat het een levendig en speels geheel wordt.

De muuto stacked serie is daar een heel mooi voorbeeld van bestaande uit verschillende vakken in verschillende formaten. Wil je dus een eclectisch interieur in huis dan kan je verschillende soorten lijsten van verschillende materialen kleuren en formaten met elkaar combineren. Dit kunnen allemaal verschillende lijsten zijn in verschillende kleuren stijlen en formaten.

Om voor een speelse uitstraling te kiezen is het tof om verschillende lijsten op te hangen. Wil je juist een rustigere look aan de muur dan kies je voor meer overeenkomsten tussen de lijsten. Sierlijsten geven een klassieke uitstraling aan je interieur.

Ze trokken vooral mijn aandacht met hun transparante lijsten waarin je zelf bijvoorbeeld bloemblaadjes kunt doen. Geen lijsten maar tape. Voor aan de muur hebben ze lijsten en posterhouders.

Fotomuur Van 7 Houten Fotokaders Fotowand Walnoot Kleur Kozijn Indeling Lijst Versiering Muurlayout Van Een Galerie

Oudroze Met Lijsten Slaapkamerideeen Slaapzaal Ontwerpen Interieurstyling

Pin Op Kamer

Muur Collage Met Foto S Van Je Familie Printcandy Muurcollage Fotomuur Layout Huis Inrichting Decoratie

Set Fotolijst Muur Foto Woonkamer Muur Moderne Stijl Verschillende Maten En Colour Familie Fotolijst L A6 Fotolijst Muren Muur Met Lijstjes Muur Fotolijstjes

Pin Van Oga Lula Op Woonideeen Fotocollage Ideeen Collage Muren Fotowand

Welke Nl Ontdek Bewaar Deel Fotowand Home Deco Thuisdecoratie

Pin By Elise Van Den Bosch On Decorating Inspiration And Ideas In 2020 Frame Decor Home Decor Pictures Decor

Pillows Make Me Crazy In A Good Way Thuisdecoratie Decoratieve Muren Decoraties

Acaza Fotomuur I Toronto 16 Lijsten Zwart In 2020 Fotogalerij Muren Muurlayout Van Een Galerie Inspiratiemuur

Wanddecoratie Industrieel Inspiratie Diy My Industrial Interior Blauwe Muren Muur Slaapkamerideeen

Wand Met Allerlei Verschillende Fotolijstjes Fotolijstjes Thuis Diy Ontwerpers

Verdeel Een Grote Foto Over Verschillende Lijsten En Hang Deze Naast Elkaar Op Zo Heb Je Vijf Prac Slaapkamer Muur Decor Slaapkamer Muur Home Decor Slaapkamer

Fotomuur Maken 18 Ideeen Met En Zonder Lijsten Gelukkigerwonen Fotolijst Muren Muur Met Lijstjes Bedframe Diy

Verschillende Lijsten Door Het Gebruik Van 1 Kleur Lijsten En Rustige Fotos Wordt Het Een Mooi Geheel Op De Grijze Muur Grijze Muren Muur Kleuren

Grote Zwart Wit Foto S Aan De Muur Inrichting Huis Com Interieur Fotowand Home Deco

Zwartwit Foto S En Lijsten In Verschillende Maten Ideeen Voor Thuisdecoratie Zwevende Plank Plank

Welke Nl Ontdek Bewaar Deel Fotowand Home Deco Huis Interieur Design

Fotomuur Kant Klaar 10 Fotolijsten Zwart S41vh2 Wall2 Collage Fotolijsten Fotowand Fotocollage Muren

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.