Lac Aiguebelette

Diposting pada

Maison du lac d aiguebelette. Bevolkt eeuwenlang het grondgebied van aiguebelette le lac was eigendom van het hertogdom savoye voordat hij frankrijk in 1792.

Savoie Lac D Aiguebelette C Altimage Www Cg73 Fr Le Bourget Lac Du Bourget Lac

Liggende bij de oevers van lac aiguebelette.

Lac aiguebelette. La destination pays du lac d aiguebelette se compose de plusieurs territoires d accueil situés à la porte d entrée ouest du département de la savoie. Met een oppervlakte van 5 45 km en een volume van 166 miljoen m is het lac d aiguebelette het op vier na grootste natuurlijke meer van frankrijk. Op het meer zijn motorboten niet toegestaan.

Je kunt hier in de zomer echter prachtig fietsen en wandelen met uitdagende berghellingen. Klein dorp van savoye in de regio auvergne rhône alpes aiguebelette le lac set aan de voet van de berg van de thorn ongeveer twintig kilometer van chambéry het is gelegen nabij novalaise la bauche en domessin aan de oevers van het meer van aiguebelette. Dit is een beschermd natura 2000 gebied en biedt de liefhebbers van idyllische landschappen de turkooizen golf het beschermde ecosysteem en de bergachtige omgeving.

1 van 4 dingen om te doen in aiguebelette le lac. Het lac d aiguebelette is een natuurlijk meer in het departement savoie frankrijk. 8 other attractions within 5 miles.

Het bevindt zich op een hoogte van 390 5 m. Camping lac d aiguebelette is een camping met 4 sterren in savoie. Wat te doen in aiguebelette le lac savoie.

28 restaurants within 5 miles. La villa du lac 302 8 min french. Le perou restaurant 183 4 6 mi peruvian.

Communaute de communes du lac d aiguebelette 73610 aiguebelette le lac france. Het meer van aiguebelette is één van de 4 grote meren van de savoie mont blanc genesteld op een hoogte van 360 meter in de holte van de col de l epine midden in het alpiene voorland avant pays savoyard. In savoie vind je het lac d aiguebelette tegen de alpen aan even ten zuidwesten van het lac du bourget het een van de grootste natuurlijke meren van frankrijk maar toch een flink stuk kleiner dan de écht grote waterplassen annecy en bourget.

Het is omgeven door een handvol dorpjes en dichtbij. Bekijk op de kaart lac d aiguebelette staat algemeen bekend om zijn mooie smaragdgroene kleur. Le lac dent du chat val guiers et non loin les vals du dauphiné territoire d eau et de lacs avec comme fil conducteur le rhône et le guiers et territoire de montagne avec les monts du chat de l epine et le mont tournier.

Deze streek kenmerkt zich door een beeldschoon en wild landschap waar de natuur beschermd is en de kwaliteit van het water in het meer het beste van frankrijk is. Les roselieres 238 2 1 mi french. Us 246 97 per volwassene.

Over het lac d aiguebelette dit natuurlijke meer ligt in de savoie in het oosten van frankrijk bekend om de prachtige skigebieden. Het lac d aiguebelette ligt te midden van deze bergen en mag uitsluitend met ongemotoriseerde voertuigen worden begaan. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto s van de beste activiteiten in aiguebelette le lac op tripadvisor.

Boek een tour voor de volledige ervaring. Us 154 36 per volwassene.

Huttopia Lac D Aiguebelette En 2020 Camping Lac Lac Camping

Photo Lac D Aiguebelette Vu Du Mont Grele Lac Randonnee Haute Savoie Maison Du Lac

Balades Autour Du Lac D Aiguebelette Vue De Nances Lac D Aiguebelette C Savoie Mont Blanc Dufresne Tourisme Lac Ruines Du Chateau

Notre Splendide Lac D Aiguebelette Vu Du Ciel Parapente Ulm Lac

Aiguebelette Lac Du Bourget Le Bourget Rhone

Lac D Aiguebelette Lake Natural Landmarks Landmarks

Lac D Aiguebelette En Automne Savoie Alpes Lac Alpes Savoie

Les Iles Du Lac D Aiguebelette Vues Du Mont Grele Lac Activite Aquatique Paysage

Aiguebelette Le Lac Canal Explore Photo

Le Lac D Aiguebelette Lac Idee Vacances Inspiration Pour Les Voyages

Huttopia Lac D Aiguebelette Camping Lac Camping Lac

A Chaque Lac Son Charme Celui D Aiguebelette Et Ses Maisons Sur Pilotis J Y Preparerai Bien La Rentree Litteraire De Septembre Pa House Styles Cabin House

Camping Le Mont Grele Lac Aiguebelette Lac Lac Du Bourget Le Bourget

Lac D Aiguebelette Lac Archeologie Decouverte

Le Lac D Aiguebelette Est Un Plan D Eau De L Avant Pays Savoyard Blotti Contre La Chaine De L Epine Il S Agit Du Troisieme Lac Naturel De France Le Lieu Est

Baignade Au Lac D Aiguebelette Activite Aquatique Lac Baignade

Epingle Sur References Lacs

Lac D Aiguebelette Baignade En Famille Pres De Lyon Alpes Francaises Lac Baignade

France Lac D Aiguebelette En Savoie Lac Idee Week End France Visite France

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *