Lac De Chalain Camping La Pergola

Diposting pada

Je kunt er lekker zitten of pizza meenemen. De staanplaatsen liggen op lange terrassen.

Camping Jura Sous Doriat Location De Mobil Home Piscine Chauffee Camping Jura Camping Car Caravanes Cite Lacustre Lac Locations Vacances

Of u nu naar de jura komt voor een gezinsvakantie voor een bezoek aan de cascades du hér.

Lac de chalain camping la pergola. De la cerdagne rijdt rechtsaf gaat naar des marendes zit er direct aan de linkerkant een hele goede pizzeria. De stad dole de watervallen en grotten zijn leuk om te bezoeken. Camping la pergola gelegen in de jura grenzend aan het strand van het meer van chalain het grootste natuurlijke meer in de jura biedt het verhuur van stacaravans en kampeerplaatsen.

Het gehucht marigny ligt aan de noordoever van het lac de chalain. Geopend vanaf het weekend voor hemelvaart tot en met de eerste week van september. Een diepblauw meer een krijtwit kiezelstrand donkergroene bossen en heuvels.

Camping la pergola te boeken via eurocamp ligt op een kleurrijk plekje aan het lac de chalain. De kinderen kunnen zich vermaken in het zwembad met glijbanen of in de miniclub. Vanaf de camping zit u zo aan het meer waar u schitterend kunt vissen.

Op de kruising van av de littoral en rue de la liberte zit een goede bakker. Barcelona is 2 uur rijden. Een goede uitvalsbasis voor prachtige rondritten of voor het bezoeken van mooie plaatsen.

De camping kent wisselende openingsdata met als stelregel. Er is tafeltennis voetbal badminton basketbal. Of u nu naar de jura komt voor een gezinsvakantie voor een bezoek aan de cascades du hérisson watervallen of om trektochten te houden u beschikt hier over zeer moderne voorzieningen.

Camping la pergola beschikt over een receptie restaurant bar meerdere zwembaden en zonneterras met ligbedden. Als je vanaf de camping over de av. Direct aan het meer van lac de chalain met een lang smal strand.

Officiële website van het domaine de chalain 4 sterren camping in de jura verwarmde binnen en buitenzwembaden waterspeeltoestellen en glijbanen restaurant en bar. La pergola zal uw onderkomen in de jura zijn of u nu een echte kampeerder bent of de voorkeur. Het is ideaal om te zwemmen kanoëen.

Vous disposerez d un magnifique parc aquatique avec 1 piscine chauffée extérieure 1 piscine couverte et chauffée avec bains à remous toboggans et 1 pataugeoire pour les plus petits. La pergola is een camping die midden in het merengebied van de jura ligt aan de oever van het lac de chalain. U kunt gebruik maken van een prachtig waterpark met 1 verwarmd buitenbad 1 verwarmd binnenbad met bubbelbad glijbanen en een peuterbad voor de kleintjes.

La pergola is een camping die midden in het merengebied van de jura ligt aan de oever van het lac de chalain. Le camping la pergola situé dans le jura en bordure de plage du lac de chalain le plus grand lac naturel du jura met à votre disposition des locations de mobil homes et d emplacements. Camping capfun la pergola in marigny jura is gelegen aan de oevers van het meer van chalain.

Meer info over de camping.

Pin On What To Do In North Wales

La Pergola Camping Zwembad En Meer Om In Te Zwemmen Pergola Location Mobil Home Lac

10 Prachtig Gelegen Campings In De Jura Tips Voor Je Vakantie In Frankrijk Vakantie Vakanties Eropuit

Pin On Vakantie

Les Lagons Doucier Jura Tourisme Jura Tourisme Camping Tourisme

Ardeche Rivier En Zwembad 68 Plekjes Roadtrip Italie Pinterest Vakantie Kamperen En Frankrijk

Le Petit Lac De Clairvaux Sites Palafittiques Prehistoriques Autour Des Alpes Clairvaux Les Lacs Lac Jura

Deze Licht Glooiende Familiecamping Ligt Aan Het Lac De Chalain En Heeft Veel Watersportmogelijkheden De Toeristische Plaatsen Zijn Camping Waterpark Pergola

Le Lac De Come Et Ses Environs Que Voir Que Faire Royal Chill Blog Cuisine Voyage Et Photographie Lac De Come Lac De Come Italie Lac

Jura Tourisme On Instagram Le Lac De Chalain La Perle Du Jura Magique En Automne Travel Fun Landscape Favorite Places

Lac De Chalain In The Same Area As Cascades De Herisson And Clairvaux Les Lacs Pergola Lac Glamping

De 10 Mooiste Watervallen In Frankrijk France

Hammam Al Andalus Banos Arabes Cordoba Spain Al Andalus Cordoba

Kamperen Aan De Rivier Bij Camping Huttopia Le Moulin Van Huttopiaeurope Kun Je Prachtig Kamperen Aan De Gorges De L Ardeche Camping Familiecamping Frankrijk

Camping Les Genets Buitendecoraties Camping Vakantie Foto S

Pin Op Campings

Camping La Pergola Camping France Camping Locations Camping Cornwall

Camping Sahune Drome Provencale La Vallee Bleue Drome Provencale Camping France Camping

Le Grand Lac Zwembad En Meer Met Springtoren Om In Te Zwemmen Vakantie Zwemmen Uitjes

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *