Monte Cinto

Diposting pada

Veel klimmen en klauteren over rotsblokken een slecht aangegeven pad 1 700 meter hoogteverschil zo n 18 kilometer lopen een inspanning die niet voor iedereen is weggelegd. The ski lodge was open when we arrived serving breakfast and tea coffee.

Gr29 Corsica Monte Cinto In The Background

Populaire tours activiteiten in en om corsica.

Monte cinto. In deze blog lees je alles over deze bijzondere bergwandeling. Monte cintu is the highest mountain on the island of corsica a région of france. De monte cinto is de hoogste berg van corsica.

Als liefhebber van de alpen werden we de afgelopen jaren geconfronteerd met de veranderlijkheid van het weer in de bergen. De keus voor 2020 werd daarom corsica vanwege het mooie weer en omdat ook dit prachtige eiland vele bergen heeft. En dan helemaal de monte cinto.

The elevation of the mountain is 2 706 metres 8 878 ft and so is its prominence making it one of the most prominent peaks in europe. Monte cinto 2706m as seen from the trailhead at the bergerie de l ercu with 2706m monte cinto is the highest mountain on corsica. 2 van 3 dingen om te doen in corsica.

It was a 2hr drive from bastia to the haut asco ski lodge to start the climb 30mins of that being the very windy road for the last 15km. Ontdek monte cinto asco met gidsen expedia. De monte cinto corsicaans.

It is the main peak of the massive de cinto which separates the golo valley in the south from the asco valley in the north. Kies een andere datum. We made an early start from bastia to climb monte cinto and get back in a day.

Monte cintu is met een hoogte van 2706 meter de hoogste berg van corsica hij heeft ook de grootste prominentie op het eiland en een van de grootste in europa de berg ligt in het franse departement haute corse de eerste bekende beklimming van de berg vond plaats op 6 juni 1882 door een gezelschap rond édouard rochat. Hij heeft ook de grootste prominentie op het eiland en een van de grootste in europa. Its location gives it a theoretical panorama of mountains on.

De berg ligt in het franse departement haute corse. De monte cinto is met een hoogte van 2706 meter de hoogste berg van corsica. De eerste bekende beklimming van de berg vond plaats op 6 juni 1882 door een gezelschap rond édouard rochat.

De monte cinto hoogste berg op corsica. Een must do én een pittige uitdaging voor gevorderde bergwandelaars die niet te vies zijn om de handen uit de mouwen te steken en over rotsen te klauteren. De wandelroute voert door een dor en rotsachtig gebied over steile puinhellingen en blokkenterrein langs adembenemende uitzichten.

Als bergen beklimmen in je dna zit kun je niet om deze berg heen. Praktische informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden reistips accommodatie en meer. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd.

File Mausoleo U Dente 2029m Jpg Langue Corse Corse Paysage

Corsica Lacs Naturels Le Lac Du Cinto Lavu Di U Cintu En Corse Est Un Lac De Haute Corse Il Est Situe Au Sud Ouest Du M Haute Corse Corsica Corse

Massif Du Monte Cintu Monte Cinto Punta Licciola 2 235 M Corsica Corse Paysage

Near Monte Cinto 2710m The Mountains Of Corsica Corsica France Mountains

Albertacce Corsica Corse France Bastia

Monte Cinto Corsica Grand Canyon Natural Landmarks

Monte Cinto In 2020 Drawings Artist Modern Art

Corsica Lacs Naturels Le Lac Du Cinto Lavu Di U Cintu En Corse Est Un Lac De Haute Corse Il Est Situe Au Sud Ouest Du Monte Cint Haute Corse Lac

The Complete Gr20 With Adventure Peaks What A Beautiful World Trek Around The Worlds

Kaleidoscope Photo Corsica Natural Landmarks Corse

Monte Cinto Corsica Massif Calvi

Inverno Intorno Al M Cinto Northern Italy Landscape Veneto

Sommet Du Monte Cinto 2706 M

Monte Cinto Corse France Corsica Corse

Massif Du Monte Cintu Monte Cinto A L Avant Sidossi Calacuccia A L Arriere A Votre Droite Punta Licciola 2235 M Et Paglia Orba Corsica Corse Images

Monte Cinto Korsika Corse

On A Way To Monte Cinto Bitki Papatyalar Cicek

Monte Cinto Corsica Corse Natural Landmarks

Monte Cinto Reaching A Height Of Nearly 9 000 Feet Corsica Europe Tours Beautiful Beaches

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *