Monte Cinto Ski

Diposting pada

It was a 2hr drive from bastia to the haut asco ski lodge to start the climb 30mins of that being the very windy road for the last 15km. De eerste bekende beklimming van de berg vond plaats op 6 juni 1882 door een gezelschap rond édouard rochat.

Massif Du Monte Cintu Monte Cinto Capu Larghia Capu Rossu Et Punta Minuta Dominant Le Cirque De Trimbulacciu Capu Larghia Haute Corse Corse Du Sud Corse

Mt cinto haut asco resort guide.

Monte cinto ski. The ski lodge was open when we arrived serving breakfast and tea coffee. Als liefhebber van de alpen werden we de afgelopen jaren geconfronteerd met de veranderlijkheid van het weer in de bergen. It is the main peak of the massive de cinto which separates the golo valley in the south from the asco valley in the north.

It was a 2hr drive from bastia to the haut asco ski lodge to start the climb 30mins of that being the very windy road for the last 15km. In deze blog lees je alles over deze bijzondere bergwandeling. De monte cinto is met een hoogte van 2706 meter de hoogste berg van corsica.

Een must do én een pittige uitdaging voor gevorderde bergwandelaars die niet te vies zijn om de handen uit de mouwen te steken en over rotsen te klauteren. The mt cinto haut asco ski resort guide provides detailed resort and piste data to help plan your trip. The mt cinto haut asco resort guide summary is.

Find location trail maps and piste maps covering the mountains 2705 m of vertical range and surrounding area. De monte cinto hoogste berg op corsica. We made an early start from bastia to climb monte cinto and get back in a day.

De berg ligt in het franse departement haute corse. De monte cinto is de hoogste berg van corsica. Hij heeft ook de grootste prominentie op het eiland en een van de grootste in europa.

There are three major hiking routes one from the north starting from haut asco the other two starting from the south from the camppground near lozzi. We made an early start from bastia to climb monte cinto and get back in a day. Als bergen beklimmen in je dna zit kun je niet om deze berg heen.

Veel klimmen en klauteren over rotsblokken een slecht aangegeven pad 1 700 meter hoogteverschil zo n 18 kilometer lopen een inspanning die niet voor iedereen is weggelegd. De wandelroute voert door een dor en rotsachtig gebied over steile puinhellingen en blokkenterrein langs adembenemende uitzichten. En dan helemaal de monte cinto.

De keus voor 2020 werd daarom corsica vanwege het mooie weer en omdat ook dit prachtige eiland vele bergen heeft. With 2706m monte cinto is the highest mountain on corsica.

Monte Cinto

Epingle Sur Corsica Kalliste

La Madone De Fenestre La Madone Endroits A Visiter Et Sortie

I Love Megeve France Such A Beautiful Area Natural Landmarks France Landmarks

Monte Cinto Korsika Corse

Pin Pa Hiking Areas In Norway

10 Extraordinary Islands To Visit On Your Next Vacation Gadling Hiking Europe Travel Hiking Routes

Monte Renoso Paysage Corse Corsica Station De Ski

File Mausoleo U Dente 2029m Jpg Langue Corse Corse Paysage

Toer Ski Reisbureau Maroc Travel Reisbureau Marokko

Massif Du Monte Cintu Monte Cinto Le Capu Larghia Capu Larghja Est Un Sommet Montagneux Du Massif Du Monte Cinto Situe En Corse Il Corsica Massif Corse

Image Result For Gr20 Trail Hiking Trip Adventure Travel Walking Holiday

Hike The Gr20 Corsica Paysage Corse Vacances Corse Paysages Du Monde

Hiking To Milky Way Or Some Crazy Backcountry Powder Lines Snowboarding Sunshinevillage Deliriumdive Cliffs Ma Sunshine Village Adventure Places To Go

Pin On Travel

L Aiguille De La Grande Sassiere Randonnee En Haute Montagne Blog Outdoor Trace Les Cimes Haute Montagne Randonnee Sentier De Randonnee

Massif Du Monte Incudine La Punta Velaco 1 483 M Monument Valley Natural Landmarks Monument

Corse Une 3e Station De Ski Pourrait Voir Le Jour Station De Ski Ski Corse

Montegrosso Paysage France Corse France Tourisme

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *