Rivière Ebola

Diposting pada

Ebola is een zeldzame maar dodelijke virusziekte welke ernstige afwijking in het bloed veroorzaakt waardoor inwendige bloedingen ontstaan. The name ebola is a french corruption of legbala its name in ngbandi which means white water.

Ebola River Ebola Africa Africa Map

Symptomen oorzaak uitbraak en behandeling ebola virus symptomen oorzaak en behandeling.

Rivière ebola. Les transports aériens sont rapides et toute personne infectée. De epidemieën zijn klein maar ze veroorzaken wel veel paniek omdat de ziekte levensbedreigend is. Het stroomgebied ligt in het noordwesten van congo in het oerwoud van de evenaarsprovincie.

Bien entendu le risque de voir virus ebola sur les rives de la seine ou du pacifique californien existe. Ebola fever emerged where the ebola river crosses the rainforest of the democratic republic of congo formerly zaire and also in the forest savannah mosaic of sudan. De ziekte is zeldzaam en komt voor in de vorm van regionale uitbraken in landen in midden afrika.

Ebola of ebola hemorragische koorts is een bij mensen voorkomende virusziekte die wordt veroorzaakt door het ebolavirus. The ebola river i ˌ b oʊ l ə or ə ˈ b oʊ l ə also commonly known by its indigenous name legbala is the headstream of the mongala river a tributary of the congo river in northern democratic republic of the congo. L ebola ou la legbala anciennement aussi l eau blanche est le nom d une rivière de la république démocratique du congo qui à sa confluence avec la dwa forme la mongala à environ 8 km au sud est de la ville de businga.

De naam ebola komt van de gelijknamige rivier in congo waar in 1976 een tweede uitbraak plaatsvond en ebola voor het eerst door guido van der groen en peter piot werd herkend en aangetoond in de plaats yambuku gelegen op 95 kilometer van de rivier de ebola. En 1976 ce cours d eau donna son nom au virus ebola qui fut identifié lors d une épidémie dans la ville de yambuku près de laquelle passe la rivière. L ebola ou la legbala 1 anciennement aussi l eau blanche est le nom d une rivière de la république démocratique du congo qui à sa confluence avec la dwa forme la mongala elle même tributaire du fleuve congo à environ 8 km au sud est de la ville de businga.

L histoire des épidémies nous montre qu elles empruntent les voies de commu nication et de migration humaines. Het ebolavirus is door peter piot naar deze rivier genoemd toen het in 1976 door belgische wetenschappers werd ontdekt in yambuku een. It is roughly 250 kilometers 160 mi in length.

Ebola rivier ebola is een relatief kleine zijrivier van de mongala die via de kongo in de atlantische oceaan stroomt.

Pin On Safari Lodge

Art Of The Cell See The Light Art Of The Cell Medical Scientific Educational 3d Animation Cell Biology Scientific Illustration Biology

Illustration Par Adrienne Barman

Pin On Ebola Virus Disease Evd

Prairie A Orchidees C A Janczak Reserve Naturelle Canoe Canoe Kayak

Epingle Par Enora Kracman Speedy Staff A Sur Photo Peniche Saint Aubin Bord De Seine

Payless Shoe Store Congo Lubumbashi Katanga Democratic Republic Of Congo Lubumbashi Africa Democratic Republic Of The Congo

Fishing In The Ebola River River Ebola Like

Chalands Sous Le Pont D Oleron Ile D Oleron Oleron Sous Les Ponts

Pin On Travel The World

Join The Fight For Health And Medical Education Http Www Msf Org Support Medecins Sans Frontieres Doctors Without Borders Musician African Music Africa

Epingle Sur Mes Lieux

Beaucoup De Ivorians Lavent Leur Vetements A La Riviere Banco Ils S Appellent Les Laundrymen Of Banco

Beautiful Murals At The Airport West Africa Mural Africa

Awesome Map Of Agadir Agadir Map Morocco Map

Como Viajar Al Congo Mi Mochila Me Pesa

Pin On Keep It Real

Pirogue On Zaire River Congo Afrique Pays

En Cote D Ivoire L Agouti Gros Rongeur Sauvage Interdit Aux Gourmets Pour Cause D Ebola Africatime

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *